Politica de confidențialitate

  1. INTRODUCERE

Va asiguram de faptul ca pentru noi confidentialitatea este valoroasa. Nu suntem interesati de Datele dvs. personale în afara celor care ne permit să vă furnizam Serviciile noastre. Ne angajăm să nu instrăinăm Datele dvs. personale catră agenti de publicitate sau terțe persoane.
Scopul acestui document este de a descrie cum colectăm, utilizăm si tratăm Datele dvs.
în momentul utilizării paginii web https://fiifit.online/ precum si drepturile dvs cu privire la Datele dvs.

  1. TIPUL DE DATE COLECTATE, STOCATE SI UTILIZATE

2.1. Puteți consulta site-ul nostru web și fară dezvăluirea identității sau furnizării celei mai mici informatii cu privire la Datele dumneavoastra personale. Se pot obtine însa informatii în mod automat, la vizitarea site-ului https://fiifit.online/, serverul de web înregistrand numele furnizorului dvs. de servicii internet, precum și site-ul web de la care ne vizitati, dar acestea nu pot fi asociate vreunei persoane. Alte Date personale vor fi memorate numai dacă sunt oferite voluntar de dvs.
2.2. În vederea efecturarii de programări pentru consultații medicale, vă vom solicita anumite Date personale, cum ar fi:
1) Nume si prenume;
2)Date de contact (numar de telefon)
2.3. În momentul utilizării Serviciilor noastre, anumite date sunt în mod automat transmise de catre browser-ul dumneavoastra si sunt colectate si stocate de catre noi. Aceste date includ, fara a se limita la:
a.Adrese IP (internet protocol);
b.Tipul browser-ului si versiunea sa;
c.Tipul de aparat utilizat si sistemul de operare;
d.Data si ora accesarii Serviciilor noastre;
e.Locatia dumneavoastra.
2.4. Toate Datele dumneavoastra vor fi stocate pe serverele noastre in vederea prestarii Serviciilor noastre.
2.5. De asemenea, vom colecta și stoca toată corespondența pe care ne-o transmiteți, precum notificări, întrebari si solicitări cu privire la Serviciile noastre.
2.6. Nu vom colecta, stoca si utiliza date cu privire la fisa medicala sau rezultatele analizelor medicale ale Utilizatorului, scopul Serviciilor noastre fiind numai de facilitare a programarilor la consultatii medicale.

  1. UTILIZAREA DATELOR

3.1. Datele dumneavoastra vor fi folosite de catre Prestator in vederea prestarii Serviciilor, dupa cum urmeaza:
a.pentru efectuarea programarilor la consultatii medicale;
b.pentru furnizarea informațiilor solicitate și pentru a răspunde corespondenței primite de la dvs;
c.pentru a vă contacta atunci când este necesar.
3.2. Anumite Date vor fi stocate pentru perioada de timp necesara în vederea prestarii Serviciilor.

  1. ACCESAREA DATELOR

Datele dvs. vor fi accesate numai de către salariatii Prestatorului și numai în scopul furnizării Serviciilor.

  1. OBLIGAȚIILE UTILIZATORILOR SERVICIILOR

5.1. In calitate de Utilizator al Serviciilor noastre, aveti urmatoarele obligatii:
În cazul în care Datele dvs. nu sunt adevarate, exacte și complete, aveti obligația de a ne notifica în cel mai scurt timp în vederea remedierii acestei situatii;
În caz de nerespectare a acestor conditii, Prestatorul se va disocia de autorul acestora, va sterge informatiile respective si iși rezerva dreptul de a acționa pe cale legala.

  1. DURATA STOCĂRII DATELOR

6.1. Prestatorul va stoca Datele Personale oferite de Utilizatorul pe durata maximă în care poate fi înregistrată programare din timp, durata fiind de 30zile. La momentul expirării acestui termen, toate datele colectate pentru programarea la medic sunt șterse.

  1. MODIFICAREA/COMPLETAREA PREZENTEI POLITICI DE CONFIDENTIALITATE

7.1. Ne rezervăm dreptul de a modifica/completa prezenta Politica de confidentialitate din când în când, ca urmare a schimbărilor legislative sau a tipului de Servicii oferite.
7.2. Politica de confidențialitate actualizată va fi publicata pe pagina web și va intra în vigoare din momentul publicarii.
7.3. Prin continuarea folosirii paginii web, ulterior intrării în vigoare a unor modificări/completări, Utilizatorul este de acord să le respecte.
7.4. Utilizatorul este sfatuit să verifice periodic prezenta Politica de confidentialitate.
7.5. IN CAZUL IN CARE UTILIZATORUL NU DORESTE SA ACCEPTE PREZENTA POLITCA DE CONFIDENTIALITATE, INCLUSIV MODIFICARILE/COMPLETARILE ULTERIOARE, NU VA MAI PUTEA UTILIZA PAGINA WEB ON-LINE SERVICIILE FURNIZATE DE PRESTATOR.

  1. SCHIMBĂRI JURIDICE ÎN CADRUL PRESTATORULUI

În situatia în care vom fi implicați într-un proces de reorganizare, fuziune, achiziție sau orice altă schimbare a controlului asupra noastră sau transfer de active, Datele dvs. pot fi transferate ca parte a respectivei tranzacții, moment în care vă vom notifica pentru a vă comunica drepturile dvs. si a va solicita consimțămantul cu privire la un asemenea transfer.